La tanda de penals condemna Espanya, que queda eliminada del Mundial de Qatar

La selecció ha fallat els tres penals que ha llançat després d'un partit en què no ha pogut superar la defensa del Marroc

La selecció espanyola cau en la tanda de penals contra el Marroc
La selecció espanyola cau en la tanda de penals contra el Marroc / Reuters

Desastre a Espanya després de la derrota en la tanda de penals contra la selecció del Marroc. Ni Sarabia, ni Carlos Soler ni Busquets han pogut superar Bono en una tanda en què els africans han sigut millors.

Abans, el conjunt de Regragui s'ha limitat a defendre i contindre els atacs d'Espanya, incapaç de generar perill.

El partit ha sigut un monòleg dels de Luis Enrique. No obstant això, Espanya, sense idees, no ha fet més que jugar al toc i tractar de buscar espais, però sense arriscar en les passades.

Les jugades, tot i això, han arribat amb comptagotes. Just abans de la fi dels 90 minuts, Bono ha hagut d'estirar-se després d'un centre de Dani Olmo que ningú ha arribat a tocar i que el porter marroquí ha sabut veure per a detindre'l.

Amb el pas dels minuts i de la pròrroga es podia veure el cansament, que era notori en el Marroc, però la seua capacitat defensiva no perdia eficiència. Així, inclús han tingut la millor del partit en les botes de Cheddira, que ha entrat pel mig de la defensa i que ha obligat Unai Simón a fer una salvada miraculosa.

L'última del xoc ha estat en les botes de Sarabia. L'extrem, que ha eixit en el minut 117 amb la clara consigna de tirar un penal, ha rematat un centre passat que s'ha estavellat en el pal davant la mirada de tot un país.

La resta, una tanda de penals desastrosa que ja és història negra de la selecció espanyola.

També et pot interessar

stats