Super-Vila-real, sense premi

Un altre partit èpic del Vila-real, en el qual es queda a les portes d'un nou títol

El Vila-real cau en els penals de la final de la Supercopa d'Europa
El Vila-real cau en els penals de la final de la Supercopa d'Europa / Juan Carlos Cárdenas (Efe)

El Vila-real perd la final de la Supercopa en un altre partit èpic que se n'ha anat a la pròrroga (1-1) i que ha perdut en els penals (6-5). Aquesta vegada, la sort no ha somrist els groguets i Raúl Albiol ha errat el seu penal, per a donar el títol als anglesos.

El partit ha començat amb un Chelsea batallador i intens. En els primers deu minuts de partit ja havia tingut una volea clara de Werner que para Asenjo i un xut desviat des de fora de l'àrea de Kanté que se'n va fora.

El Vila-real només podia tractar d'eixir al contraatac amb Gerard Moreno i Boulaye Dia, però la contundència del rival era major.

Així, en el minut 26, Ziyech ha avançat l'equip anglés en el marcador després d'un tir mossegat a la primera a una passada de Havertz des de l'esquerra.

A partir del gol, el Vila-real ha despertat i s'ha estirat. De fet, ha estat a punt d'empatar després d'un desmarcatge de Boulaye Dia a l'esquena de la defensa, però el porter del Chelsea, Mendy, ha estat molt ràpid per a tapar els espais.

La primera part estava morint a poc a poc, però Alberto Moreno ha tingut la més clara després de rematar una volea al pal que ha botat a tan sols uns centímetres de la línia de gol.

Aquest final de la primera part pareixia el preludi del que anava a arribar en la segona. Un Vila-real descarat, que ha creat perill constant i que ha controlat el joc des del principi.

Ha sigut així com ha tingut el seu merescut premi. Una gran jugada col·lectiva acaba en el desmarcatge de Boulaye Dia, que deixa de tacó perquè Gerard Moreno faça l'empat amb un xut impossible de parar per a Mendy.

El Chelsea celebra el títol de la Supercopa d'Europa
El Chelsea celebra el títol de la Supercopa d'Europa / Efe

Amb l'empat, el partit se n'ha anat a la pròrroga. Ací el Vila-real, molt cansat, ha defensat amb dents i ungles. Tot i això, primer Pulisic i després Mount han pogut sentenciar. Però finalment el partit ha arribat a uns penals on el Chelsea n'ha marcat sis seguits després de l'errada de Havertz i ha condemnat el Vila-real amb la parada al xut de Raúl Albiol.