Suïssa sorprén França i serà el rival d'Espanya (3-3)

La sort dels penals ha caigut del costat suís després d'un partit èpic

Giroud i Mbappe es lamenten per l'oportunitat perduda.
Giroud i Mbappe es lamenten per l'oportunitat perduda. / EFE

Una primera part molt ben jugada per Suïssa deixava el partit 0-1 a favor seu en el descans gràcies al gol de Seferovic. En la represa el combinat de Petkovic ha disposat d'una clara ocasió i d'un penal que Lloris li ha parat a Rodríguez.

Després de perdonar el 0-2, Suïssa ha acusat el colp i França ha aprofitat per a donar-li la volta al marcador amb dos gols de Benzema en el minut 57 i en el 59. Poc després, Pogba feia el tercer amb un llançament teledirigit des de la frontal que ha entrat per l'escaire de la porteria de Sommer.

Seferovic encara no havia dit l'última paraula i retallava diferències en el minut 82 amb el segon gol en el seu compte particular. Suïssa continuava intentant-ho i el premi li va arribar amb l'empat de Gavranovic, de xut creuat en el minut 90. Coman podria haver evitat la pròrroga per a França en l'afegit però el seu llançament es va estavellar contra el travesser.

En la pròrroga el marcador no va canviar i la sort dels penals va caure del costat suís. Sommer li va detindre el llançament definitiu a Mbappe per a arredonir un dia convertit en festa del futbol.