Els suecs Svanberg i Kulusevski, positius en coronavirus

Es perdran el partit contra Espanya del pròxim dilluns 14

Els jugadors de la selecció de Suècia Kulusevski i Svanberg
Els jugadors de la selecció de Suècia Kulusevski i Svanberg

Màxima alerta en el partit d'Espanya contra el combinat suec que es disputarà el pròxim dilluns 14 a l'estadi de La Cartuja de Sevilla. Després del positiu per coronavirus de Sergio Busquets, ara la selecció de Suècia ha anunciat el positiu de dos jugadors del combinat nòrdic.

El primer d'ells ha sigut l'atacant suec de la Juventus de Torí Dejan Kulusevski, segons ha informat aquest dimarts en roda de premsa el metge de la selecció de Suècia, Anders Valentin.

Kulusevski, que ha notat símptomes, ha sigut sotmés a un test ràpid i, tot i que ja havia passat el coronavirus, ha tornat a donar positiu. L'extrem dret és una de les estreles de l'equip nòrdic, i un dels grans referents de l'equip en atac, junt amb el davanter de la Reial Societat Aleksander Isak.

El segon dels positius s'ha conegut hores més tard. Es tracta del migcampista del Bolònia Mattias Svanberg. Li han notificat que havia de retirar-se de l'entrenament quan estava calfant per a començar-lo.

Aquest és un gran contratemps per a la selecció de Suècia, que podria veure perillar la seua participació en el torneig si continua el degoteig de casos.

La resta de jugadors de la selecció de Suècia han donat negatiu i no presenten símptomes, per la qual cosa, i seguint les recomanacions de les autoritats sueques, continuaran entrenant-se en grup, però en exteriors.

També et pot interessar

stats