A quarts de la Copa, per la via ràpida (0-4)

El València ha superat amb tres i no res l'eliminatòria a El Molinón amb una gran actuació coral

Cavani celebra un dels dos gols que ha marcat al Molinón
Cavani celebra un dels dos gols que ha marcat al Molinón / Eloy Alonso (Agència Efe)

El València ja està en quarts de Copa del Rei. Els de Gattuso han sigut molt superiors a l'Sporting de Gijón, equip de Segona Divisió al qual han golejat amb dianes de Justin Kluivert, de Samuel Lino i d'Edinson Cavani, per partida doble.

El nou Sporting dirigit per Miguel Ángel Ramírez ha eixit amb un plantejament netament defensiu, però el València ha pogut obrir la llanda asturiana ben prompte, en el minut 10, quan Cavani ha finalitzat una jugada iniciada per Kluivert. L'uruguaià feia el 0 a 1 només un minut després d'errar una altra oportunitat molt clara.

Amb el marcador inaugurat, l'Sporting s'ha fet avant i el València ho ha sabut aprofitar per a fer el 0 a 2. Un contraatac perfectament dirigit i rematat per Kluivert ha deixat l'eliminatòria pràcticament sentenciada en només 20 minuts. Però Cavani tenia ganes de més i abans del descans ha fet el seu segon gol, un gol per tot l'escaire després de fer un retall dins l'àrea.

El quart i definitiu ha vingut en la segona part. Hui Kluivert ha sigut un punyal i una vegada més ha desbordat per velocitat. Aquesta vegada la seua carrera ha sigut aprofitada per Hugo Duro i Samu Lino que tancava d'aquesta manera la classificació per a estar entre els huit supervivents en la competició.