El Llevant es deixa dos punts a Gijón

Els de Calleja no han pogut passar de l'empat a El Molinón a pesar d'haver tingut oportunitats per a guanyar

De Frutos dispara des de fora de l'àrea en una acció del partit contra l'Sporting
De Frutos dispara des de fora de l'àrea en una acció del partit contra l'Sporting

El Llevant no ha pogut passar de l'empat a un a casa de l'Sporting de Gijón després d'un partit amb alternatives i que ha pogut ser d'un o de laltre equip.

Els de Calleja arribaven amb la possibilitat de guanyar i posar-se en posicions d'ascens directe a Primera Divisió sempre que la resta dels partits de la jornada li anaren de cara.

A pesar que l'Sporting no està en una posició desitjable en la classificació, el partit ha estat molt igualat i disputat. El primer a atacar ha sigut el Llevant al minut 1. Fruit d'aquesta intensitat amb què ha eixit ha arribat el primer gol. Una pilota rebutjada a l'àrea que, en la lluita, ha finalitzat amb una colzada de Djuka a De Frutos i un penal que ha transformat Montiel per davall a l'esquerra de Cuéllar.

La resta de la primera part ha sigut de l'equip asturià amb arribades i intents des de fora de l'àrea amb relatiu poc perill de Pedro Díaz i Grajera.

En el minut 47, només començar la segona part, Juan Otero ha deixat la seua marca i ha batut a Cárdenas per davall en la seua eixida. Era l'empat del partit a un marcador que ja no es mouria a pesar dels intents d'un i l'altre equip.

Sens dubte la millor acció de la resta del partit ha sigut un xut del futbolista del Llevant, Pablo Martínez, que s'ha estavellat de manera molt violenta al travesser, però que el rebuig ha anat fora.

També et pot interessar

stats