El Llevant es queda a mitges a El Molinón (0-0)

L'equip granota desaprofita la superioritat numèrica dels últims 40 minuts i suma un punt en la visita a l'Sporting

Dani Gómez, en una acció del partit
Dani Gómez, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
08 de desembre 2023 - 15:01 Actualitzat: 09 de desembre 2023 - 21:38

El Llevant ha desaprofitat una bona ocasió per a endur-se tres punts contra un rival directe en la lluita per l'ascens a Primera Divisió, l'Sporting de Gijón. L'equip granota ha empatat a zero a El Molinón, en un partit en què ha jugat 40 minuts amb un futbolista més per l'expulsió de Djuka. 

Els asturians han portat la iniciativa des del xiulit inicial, en un partit marcat per la intensitat i amb poques ocasions de gol. Quan a penes s'havien jugat deu minuts, ha arribat el primer contratemps per als de Calleja. Kochorashvili ha hagut d'abandonar el terreny de joc lesionat i Calleja ha fet entrar Clemente en el seu lloc. L'acció més clara de la primera part ha sigut una rematada d'Otero que ha acabat en el pal. I encara que el maracdor no s'ha mogut, el Llevant encara ha patit una altra baixa. Postigo ja no ha eixit en la segona part per problemes musculars.

En la represa, el pal ha tornat a evitar el gol local en un llançament de Djuka, que poc després s'ha autoexpulsat. Qudaven encara 40 minuts per davant, però l'equip granota no ha sigut capaç de crear perill en la porteria asturiana i el marcador no s'ha mogut.

La nota negativa han sigut dues noves lesions. Kochorashvili i Postigo se sumen a la plaga que arrasa l'equip granota. Aquests dos jugadors ho tenen molt difícil per a jugar en el pròxim partit, que serà diumenge que ve al Ciutat de València contra l'Osca.

També et pot interessar

stats