Sporting de Gijón - Castelló: visita complicada en moments de dificultat

Óscar Cano no podrà comptar amb el sancionat Marc Mateu ni amb el lesionat Carles Salvador.

El jugador del Castelló, Álvaro Fidalgo, disputa un baló durant el partit contra la UD Almeria
El jugador del Castelló, Álvaro Fidalgo, disputa un baló durant el partit contra la UD Almeria / Twitter: @Cd_Castellon

El Castelló visita aquest dilluns l'estadi d'El Molinón per a enfrontar-se a un Sporting de Gijón que, en cas de guanyar, podria acabar la jornada com a primer classificat de la lliga Smartbank. De fet, aconseguiria aquest objectiu si l'Espanyol no guanya a casa del Màlaga i l'Sporting aconsegueix els tres punts al seu feu.

Per la seua banda, els d'Óscar Cano comencen a estar preocupats després que l'equip ja estiga cinc jornades sense conéixer la victòria amb només un punt dels últims quinze disputats. A tot això se suma el fet que cap equip ha pogut guanyar en terres asturianes contra un equip que l'entrenador alb-i-negre ha elogiat pel seu bon joc.

Cano, que no podrà comptar amb Marc Mateu per sanció ni amb Carles Salvador per lesió, ha comentat que no sap si “és el millor o el pitjor moment per a enfrontar-se a l'Sporting”, però que s'enfrontaran a “un dels que millor juga”, un equip que ha qualificat “d'absolutament redó”.

L'entrenador de Granada no podrà estar a la banqueta després de la sanció de dos partits que li va imposar el Comité de Competició per la seua expulsió per protestar en l'últim partit contra l'Almeria.

Recorden que poden seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a partir de les 18:15 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Dani Hermosilla i els comentaris de Patrícia Campos.

També et pot interessar

stats