Sory Kaba rescata l’Elx en els últims minuts

L’entrada del davanter guineà fou determinant per tal d’empatar davant de l’Extremadura, que guanyava als descans per 2-0 i jugava amb superioritat numérica.

L'Elx va remuntar dos gols en contra amb 10 jugadors
L'Elx va remuntar dos gols en contra amb 10 jugadors / @LaLiga

Tot i no guanyar el partit, el punt sumat al Francisco de la Hera pot ser considerat quasi una victòria. Quan faltaven menys de 10 minuts per a la fi, la derrota semblava assegurada. El 2-0 en contra i estar a la gespa amb un futbolista menys suposava una renda insuperable. Tot i això, els il·licitans ho intentaren fins al final i trobaren el premi a la seua persistència gràcies a les accions de Sory Kaba que, eixint des de la banqueta, fou l’autèntic heroi amb els gols que deixaren en l’electrònic el definitiu 2-2.

Només començar el duel, l’Elx va gaudir d’opcions per a posar-se per davant. Benja i Javi Flores, sols amb el porter, no encertaren. La resposta de l’Extremadura arribà en forma de penal comés per Neider. Enric Gallego convertia l’1-0. Poc després arribà el segon, també des dels onze metres. Esta vegada el llançador va ser Valverde. A més, l’Elx es quedava amb 10 per l’expulsió de Manolín Sánchez.

Després del descans, Pacheta va fer entrar Sory Kaba. El futbolista li donà més arguments a l’atac franjaverd. El temps s’esgotava i la decoració no canviava. En el minut 81, el guineà va dibuixar una acció personal i retallà les distàncies. L’Elx volia més. Una indecisió de la defensa de l’Extremadura facilità les coses a Sory. El seu xut acabà als fons de la xarxa. Un gran exercici de fe i de capacitat per a lluitar.

La pròxima jornada, el diumenge 7 d’octubre, a les 18:00 hores, els de la ciutat de les palmeres s’enfrontaran al Lugo al Martínez Valero. A casa haurà d’arribar eixa desitjada victòria en la competició.