Sory Kaba, el davanter revelació de Segona

L'atacant de l'Elx Sory Kaba és una de les sorpreses de la Segona. Porta dos doblets consecutius i, amb sis gols, figura entre els millors davanters.

L'internacional guineà ha marcat 6 dels 7 gols de l'Elx
L'internacional guineà ha marcat 6 dels 7 gols de l'Elx

Sory Kaba està en ratxa. L'internacional guineà ha marcat sis dels set gols de l'Elx i porta dos doblets consecutius. El davanter encapçala la llista de màxims golejadors amb altres quatre jugadors, com Rubén Castro i Enric Gallego.

Dos gols contra el Lugo, dos contra l'Extremadura, un contra el Mallorca i un contra l'Osasuna són les dianes que porta fins ara el davanter de l'Elx Sory Kaba, que acapara quasi tots els gols de l'Elx en la tornada a Segona. Cap jugador de Primera i Segona té un percentatge tan alt. El baló ha entrat cinc vegades en la xarxa impulsat pel seu peu i una vegada ha marcat de cap, encara que fa 1,9 d'alçària.

Kaba va començar en el filial de l'Elx

Kaba s'ha escolat en la llista dels màxims realitzadors de manera inesperada. Comparteix un lloc en el club dels millors anotadors, amb els mateixos gols que Quique, Rubén Castro, Enric Gallego i Antonio Puertas. El jove atacant internacional per la República de Guinea es va incorporar al filial de l'Elx al gener del 2016 procedent de l'Alcobendas. Va jugar quatre partits en Segona Divisió l'any 2017 i va marcar el primer gol en Segona contra el Reus al minut d'entrar en el camp.

Enguany ja ha igualat els doblets que va fer en la Segona B. La temporada passada Sory Kaba va marcar onze gols en la lliga regular, dos en la promoció d'ascens i dos en la Copa del Rei.

Un davanter amb molts recursos

Sory Kaba, que ara té 23 anys, ha ampliat el contracte amb l'Elx un any més, fins al 2021. Pacheta ha destacat que el jugador té un gran potencial i ha ressaltat que serà un gran davanter perquè té gol i molta força, i és molt més hàbil que la sensació que dona. Segons el tècnic de l'Elx, les coses que fa amb la pilota estan a l'abast de molt pocs, com fer un barret en l'àrea xicoteta, perquè és un futbolista amb molts recursos.

També et pot interessar

stats