El Dinamo de Zagreb serà el rival del Vila-real en els quarts de final de l'Europa League

En el cas que els groguets superen aquesta eliminatòria, jugaran les semifinals contra el guanyador del partit entre l'Arsenal i l'Slavia de Praga.

Cartell de l'eliminatòria de quarts entre el Dinamo de Zagreb i el Vila-real
Cartell de l'eliminatòria de quarts entre el Dinamo de Zagreb i el Vila-real / Twitter: @EuropaLeague

El Vila-real ja coneix el camí que haurà de recórrer per a arribar a la final de l'Europa League, que enguany es disputarà a Gdansk (Polònia) el 26 de maig. El sorteig ha deparat que el rival en els quarts de final siga el Dinamo de Zagreb, i en el cas que supere aquesta eliminatòria, jugarà les semifinals contra el guanyador del partit entre l'Arsenal i l'Slavia de Praga.

L'anada es jugarà el 8 d'abril a Croàcia i el partit de tornada serà una setmana després, el 15 d'abril, a l'Estadi de la Ceràmica. Aquesta serà la tercera vegada que els groguets s'enfronten a aquest rival, ja van coincidir en la fase de grups de l'Europa League de la temporada 2010-2011. El Vila-real va guanyar a casa 3-0 amb dos gols de Giuseppe Rossi i un de Marco Rubén i va perdre a Zagreb per 2-0.

Si els groguets superen aquesta eliminatòria, en semifinals els espera el vencedor del partit entre l'Arsenal i l'Slavia de Praga. Siga quin siga el rival, serà un vell conegut, però en el cas dels anglesos seria un duel especial. El Vila-real es va creuar amb els londinencs en les semifinals de la Champions League de la temporada 2005-2006 i va caure eliminat després que Juan Román Riquelme fallara en els últims minuts un penal que hauria forçat la pròrroga. Tres anys després, es van tornar a enfrontar en la mateixa competició però en la ronda de quarts i tampoc van poder superar-los (1-1 en l'anada a El Madrigal i 3-0 a Londres). A més, també seria emotiu per a Unai Emery, que va dirigir l'equip anglés ara fa dos anys, amb qui va arribar a la final de l'Europa League. Contra els txecs, els groguets van coincidir en la fase de grups d'aquesta mateixa competició en la campanya 2017-2018 i van saldar el doble enfrontament amb una victòria a domicili (0-2) i un empat a casa (2-2).

L'altre equip espanyol viu en la competició, el Granada, s'enfrontarà a un dels màxims favorits de la competició, el Manchester United. L'altra eliminatòria de quarts, possiblement la més igualada, la disputaran l'Ajax i la Roma.

També et pot interessar

stats