Sorteig de les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió i Segona B

Els partits d’anada es disputen aquest cap de setmana.

Sorteig a la Ciutat del Futbol de Las Rozas esta vesprada
Sorteig a la Ciutat del Futbol de Las Rozas esta vesprada / Eidan Rubio (RFEF)

Aquesta vesprada ha sigut a la Ciutat del Futbol de Las Rozas el sorteig de les eliminatòries de la segona fase per l’ascens a la Segona Divisió i a la Segona Divisió B. Els partits d’anada es jugaran el cap de semana del 2 i el 3 de juny i els de tornada, el cap de semana del 9 i 10.

Lluita per l’ascens a Segona Divisió

Pel que fa als equips valencians que tractaran de fer el salt a la Segona Divisió, l’Elx CF s’enfrontarà al Sporting B, dins de la segona eliminatòria de la fase d'ascens. El primer partit es jugarà el diumenge 3 de juny.

L'Elx disposa de jugadors experts en el futbol espanyol. Prova d'això és que va eliminar el Múrcia en la primera ronda i té futbolistes coneguts com Nino, Collantes i Benja.

Per la seua banda, el Vila-real B s'enfrontarà al Fuenlabrada, on lluitarà per conquistar un lloc en l'eliminatòria següent en el camí a la Segona Divisió del futbol espanyol.

El filial del Vila-real va superar l'Athletic Club B en la primera eliminatòria, en el duel de segons classificats dels grups respectius, a pesar de perdre la tornada per 0-2, gràcies a l'1-3 de l'anada i al valor dels gols fora de casa.

Sorteig desigual per a l’ascens a Segona B

En les eliminatòries per l’ascens a Segona Divisió B, l'Atlètic Llevant, el filial del Llevant, s’enfrontarà al Vilalbés, l’equip de Lugo, que va eliminar l’Atlétice Pulpileño, d’Almeria, als penals.  

L’altre equip que cercarà l’ascens és el Castelló, que després de classificar-se clarament contra el Tropezón per 4-1 a Castàlia, haurà d’enfrontar-se al Sant Andreu, de Barcelona, que va acabar en segona posició del grup català. En la primera ronda, l'equip català, que dirigeix Mikel Azparren, es va desfer de l'Antequera, quart del seu grup, guanyant els dos partits.

L'Orihuela haurà de jugar-se contra el Ceuta el pas a l'eliminatòria següent. L’equip alacantí va eliminar el Cristo Atlético, de Palència, en la primera ronda. El primer partit serà al camp de Los Arcos, de l’Oriola. 

També et pot interessar

stats