La sort no va acompanyar l'Ontinyent en la final, 0-0

Els de Vicente Parras van dur el pes del partit i van disposar de les millors ocasions per a marcar.

Prolegòmens del partit
Prolegòmens del partit / Roberto Valia

L'Ontinyent va dominar el partit des de l'inici fins al final, però no va tindre la recompensa del gol. El porter del conjunt de la Vall d'Albaida, Satoca, va ser un espectador més al llarg de l'enfrontament. En la primera meitat, l'Ontinyent feia la proposta de joc i el Pontevedra es limitava a especular amb el marcador. Sascha, Juanan, Raül i Franco Russo van crear quatre ocasions de gol que van fer tremolar el mític estadi Pasarón.

L'Ontinyent no va estar a soles, perquè membres de la Penya de la Torreta es van desplaçar fins a Pontevedra. En el minut 48, els defenses gallecs li van fer un entrepà a Raül i l'àrbitre va xiular còrner en lloc de penal. Leonardo i Soler van eixir per a tindre més pólvora en atac. Les ocasions valencianes anaven succeint-se però unes vegades pel porter Anxo i unes altres per la mala fortuna, el gol no arribava.

En el temps de prolongació, l'àrbitre va perdonar la roja directa a Jesús, que va caçar Perujo quan muntava el contraatac. Ràpidament es va formar una brega per a perdre temps i el defensa de l'Ontinyent Russo va ser expulsat per repel·lir una agressió. Els de Parras ho van intentar fins l'últim segon, però el resultat va ser estèril. Al remat, el Pontevedra va ser el campió de la Copa Federació gràcies a la victòria per 0 a 1 aconseguida la setmana passada al Clariano.

També et pot interessar

stats