La sort acompanya els equips valencians en el sorteig de Copa del Rei

Els de Celades s'enfrontaran al Granada i els groguets contra l'únic equip de Segona Divisió classificat en aquesta ronda, el Mirandés.

La sort acompanya els equips valencians en el sorteig de Copa del Rei
La sort acompanya els equips valencians en el sorteig de Copa del Rei

La sort s'ha aliat amb el València i el Villarreal en el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei, una eliminatòria que encara es disputarà a només un partit. Els de Mestalla es desplaçaran a Granada per a jugar contra el conjunt local, a hores d'ara amb 27 punts en la classificació. El partit es disputarà a l'estadi Los Cármenes. 

Per la seua part, el Villarreal s'enfrontarà contra l'únic equip classificat en aquesta ronda de Segona Divisió, el CD Mirandes.  El partit es disputarà a l'estadi Anduva en què el conjunt de Miranda de Ebro ha eliminat ja el Celta de Vigo en setzens i el Sevilla en octaus de Copa.  Abans el conjunt que entrena l'exjugador de l'Athletic Club Andoni Iraola havia superat en les primeres rondes l'UCAM i el Coruxo.

Tot i la superioritat inicial del conjunt groguet en aquesta eliminatòria, el CD Mirandés ja va eliminar en Copa del Rei el Villarreal la temporada 2011-2012 en la ronda de setzens de final en què l'equip castellanolleonés va superar el duel amb els groguets després d'empatar a un a l'estadi d'Anduva i guanyar 0-2 a l'estadi dels groguets. Aleshores l'equip de Miranda competia en Segona Divisió B.

La resta del quadre es completa amb els següents partits: Reial Madrid-Real Societat i Athletic Club de Bilbao-FC Barcelona.

També et pot interessar

stats