Sonia Prim penja les botes després de 13 temporades en el Llevant

Amb 34 anys, la capitana del Llevant es retira del futbol després de 13 temporades en el club granota, on ha guanyat una lliga, dos copes de la Reina i ha disputat una Champions.

Sonia Prim, emocionada en la roda de premsa
Sonia Prim, emocionada en la roda de premsa
15 de maig 2019 - 22:37

Al seu comiat, Sonia Prim ha volgut recordar els seus inicis, quan tot eren dificultats per a poder complir el somni de ser futbolista: “Fins als 12 anys vaig jugar en equips de xics perquè no hi havia equips femenins. Després vaig estar un any sense poder jugar i ja als 13 va ser quan vaig jugar en un equip de xiques”. Ara, després de 18 temporades com a professional, 13 de les quals al Llevant Unió Esportiva, la capitana granota se’n va sent “un exemple per a tot el món del futbol”, tal com ha destacat el President de l’entitat, Quico Catalán.

Penja les botes amb un palmarés que deixa un títol de Lliga (2008), dos copes de la Reina (2005 i 2007) i l’oportunitat de jugar una Champions. Amb el número 4 a l’esquena, Prim ha viscut una època gran al Llevant, a qui li assegura “un futur prometedor”.

En el seu comiat ha volgut recordar els que han fet realitat la seua carrera com a futbolista, agraïda a totes les persones que formen el club i emocionada quan ha recordat els seus pares: “Confie que estigueu orgullosos de mi”, els ha confessat.

Dissabte, minuts abans del partit de la Lliga Santander entre el Llevant i l’Atlètic de Madrid, Sonia Prim rebrà altre merescut homenatge al Ciutat de València.

També et pot interessar

stats