El Soneja guanya la segona edició de La Nostra Copa

L'equip de l'Alt Palància ha superat 1-0 el Bunyol i jugarà la prèvia estatal per a participar en la pròxima Copa del Rei

Els jugadors del Soneja, amb el trofeu de campions
Els jugadors del Soneja, amb el trofeu de campions / FFCV
28 de maig 2023 - 12:37

El Soneja, un equip de la Lliga À Punt Preferent, és el nou campió de la Copa Comunitat Mediterrània La Nostra Copa. L'equip de l'Alt Palància ha guanyat 1-0 el Bunyol en la final disputada al Poliesportiu Municipal de l'Eliana (Camp de Túria) amb un gol de Gallego en l'equador de la primera part.

Aquest triomf permet, a més, el Soneja jugar la prèvia estatal per a participar en la Copa del Rei de la temporada que ve. Si els de l'Alt Palància superen aquesta fase s'enfrontaran a un equip de Primera Divisió en la primera ronda de la competició del KO.

El Soneja succeeix l'Alcora, campió de la primera edició, en el palmarés de La Nostra Copa. L'equip de l'Alcalatén va superar la fase prèvia i es va enfrontar a l'Elx en la primera ronda de la Copa del Rei, en un duel que es va disputar al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

L'Intercity, primer campió de La Nostra Copa Valenta

En categoria femenina, l'Intercity s'ha proclamat vencedor de la primera edició de la Copa Comunitat Mediterrània La Nostra Copa Valenta en derrotar per 3-0 el Mislata CFF B, en la final disputada a l'Eliana. Yolanda, Claudia i marian han sigut les golejadores de l'equip alacantí.

Les jugadores de l'Intercity, amb el trofeu de campiones
Les jugadores de l'Intercity, amb el trofeu de campiones / FFCV

També et pot interessar

stats