Quins són els deures del València CF en el que resta de temporada?

Als reptes econòmics s'han de sumar també els esportius per tal d'aconseguir una sèrie d'objectius.

Junta General Ordinària d'Accionistes del València CF / Arxiu

El València CF afronta el tram final del curs amb molts deures i exàmens pendents que hauran de superar en l'àmbit esportiu i econòmic.

La primera data clau per al club arribarà d'ací a un mes i mig, el 15 de maig. Si finalment no mou fitxa amb el Nou Mestalla, l’ATE caducarà i el club perdrà uns 16,5 milions d’euros.

El segon examen per al València serà el 30 de juny. En eixa data, el club ha de vendre jugadors per un valor net de 31 milions d’euros. Meriton voldria fer caixa amb Guedes, Cillessen o Maxi Gómez, però l'afició tremola amb la idea que finalment siguen Soler o Gayà els que isquen.

I l'última data marcada en roig arribarà al setembre, quan el València ha de tornar a Peter Lim dos préstecs per valor de 54,5 milions d’euros.

I a tot aquest exigent calendari econòmic s'han d'afegir els deures esportius en què el València encara ha de certificar la permanència matemàtica en les 10 jornades que resten i planificar la pròxima campanya. 

Les renovacions de Gayà i Kang-in i la contractació d'un nou entrenador, després del divorci públic de Javi Gracia amb la propietat, són les altres grans assignatures pendents que Meriton haurà de tirar avant en el tram final per a salvar un curs que molts valencianistes, ja donen per suspés.

També et pot interessar

stats