Qui són els candidats a la banqueta de l'Elx?

Paco López, Bordalás, Vicente Moreno, Beccacece o Diego Cocca són els noms que més sonen

Així està el ball d'entrenadors en l'Elx

L'Elx ha de decidir prompte qui és el substitut de Francisco. Una de les principals opcions és la de l'extècnic del Llevant, Paco López. L'entrenador de Silla, que fa un any va ser destituït, ha tingut a les seues ordes dos exgranotes ara en les files de l'Elx com són Clerc i Roger. De tots els candidats, l'afició sospira pel retorn de José Bordalás, que va dirigir l'equip durant tres temporades, del 2009 al 2012.

L'actual secretari tècnic, Sergio Mantecón, manté una bona relació amb Bordalás, però la seua tornada sembla complicada pels emoluments de l'alacantí i perquè accepte un projecte que ara per ara és el cuer de la lliga. 

Un tercer candidat espanyol també seria valencià, és el tècnic de Massanassa, Vicent Moreno, actualment en l'Al-Shabab de l'Aràbia Saudita. 

L'opció de tècnics argentins passa pel jove entrenador Sebastián Beccacece, que estava en el Defensa y Justicia, i Diego Cocca, que entrenava l'Atlas de Mèxic. De moment, Alberto Gallego, responsable del filial, dirigirà la sessió d'aquest dimecres, en què estarà Nino com el seu ajudant.  

També et pot interessar

stats