El somni de Nino

Després de sumar dos ascensos a la divisió de plata, amb 40 anys Nino somia acabar la carrera jugant amb l'Elx en Primera.

Nino clava l'Elx en la final per a jugar en Primera
Nino clava l'Elx en la final per a jugar en Primera / Toni Galán (Efe)

Amb 40 anys, Juan Francisco Martínez Modesto, Nino, pot signar una pàgina històrica en el futbol espanyol. Amb més de 130 gols, el davanter de l'Elx va iniciar la vinculació amb el conjunt il·licità de forma oficial al mes de novembre de l'any 1998 quan amb només 17 anys debutava amb la camiseta franjaverdad en un partit contra el Múrcia i només unes jornades després aconseguia el primer gol en un partit contra el Figueres de Segona Divisió B.

La relació anotadora del menut davanter andalús s'ha repetit més de 240 voltes al llarg de 22 temporades. 134 n'ha sumat com a il·licità.

A l'Elx, Nino és l'home rècord: més gols, més partits oficials, més minuts jugats, futbolista més veterà a eixir al camp i futbolista més veterà a marcar. Gol de Nino. I la graderia crida: "Ninoninoninonino". La sirena de l'ambulància, el nóm del gol. 40 anys té este fenomen.

No és un futbolista d'un sol club. Nino també ha jugat en Primera Divisió amb el Llevant, el Tenerife i l'Osasuna. Amb els tres equips n'ha marcat en la màxima categoria del fútbol estatal.

A més, amb el Tenerife i l'Osasuna va ser una peça clau en l'ascens des de la divisió de plata cap a Primera. Amb l'Elx ha viscut dos ascens a Segona, només li quedaria aconseguir el somni de pujar a Primera amb el 'seu' Elx per a fer-ne més gran la llegenda.

També et pot interessar