El somni de la Champions continua viu (3-4)

El Llevant ha guanyat el Rosenborg en la pròrroga i accedeix a la segona fase de la prèvia de la màxima competició continental

Les jugadores granota celebren la victòria
Les jugadores granota celebren la victòria / Levante UD

Ha costat més del previst, però el somni de tornar a jugar la Champions League tretze anys després continua viu per al Llevant. L'equip granota ha guanyat el Rosenborg per un ajustat 3-4 en un partit que s'ha decidit en la pròrroga. Leire Baños, Sandie Toletti i Gio Queiroz, per partida doble, han fet els gols de l'equip que entrena Ángel Villacampa.

El Llevant ha imposat el seu ritme de joc des del principi gràcies a la possessió de pilota i el control posicional davant d'un rival tècnicament inferior que a penes s’aproximava a la porteria defesa per María. Leire Baños ha avançat l’equip granota en una de les primeres ocasions clares del partit. A partir d’ací, les jugadores de Villacampa s’han centrat a desgastar el rival amb una bona circulació i han arribat al descans amb aquest avantatge en el marcador.

En la represa, el Rosenborg ha estirat les línies i ha aconseguit empatar en el 76. Però l’alegria els ha durat poc a les noruegues, ja que Toletti ha avançat novament el Llevant tres minuts després. Quan ja se celebrava el triomf, l’equip local ha tornat a igualar el marcador i ha enviat el partit a la pròrroga.

Dos dianes de Gio en el temps suplementari han semblat sentenciar el duel, però un nou gol del Rosenborg ha tornat a posar-hi emoció. Però l’equip granota ha aguantat les últimes ofensives locals i ha aconseguit la classificació per a la segona fase de la Champions.