Soler salva un empat contra el Japó (1-1)

L’entrada de Pedri en la segona part ha reanimat Espanya en l’únic partit de preparació abans del debut en els Jocs

Soler celebra els gols amb els companys
Soler celebra els gols amb els companys / Twitter: @SeFutbol

La selecció espanyola de futbol olímpic ha empatat a un contra el Japó en l’únic partit de preparació abans del debut en els Jocs. El gol del valencià Carlos Soler ha igualat l’avantatge inicial dels japonesos en una segona part en què l’entrada de Pedri ha donat aire a la selecció.

Espanya, que només ha pogut realitzar un entrenament al Japó, ha notat les condicions meteorològiques de calor i humitat del país. L'equip de Luis de la Fuente ha començat dominant la possessió però sense generar molt de perill. A poc a poc, la selecció espanyola ha perdut frescor i això ho ha aprofitat l’equip local per a avançar-se en el marcador, mitjançant Ritsu Doan en el minut 42.

En la represa, De la Fuente ha mogut la banqueta per a buscar jugadors més frescos i Espanya ha recuperat el domini. La millora, sobretot amb l’entrada de Pedri, s’ha vist recompensada amb el gol de Carlos Soler en el minut 78, que ha significat el definitiu 1-1.