Soldado: "Ens espremerem cada setmana per a veure quin és el nostre sostre"

El Llevant ha presentat Soldado, Brugué i Franquesa en una mateixa roda de premsa

El Llevant presenta a brugué, Franquesa i Soldado
El Llevant presenta a Brugué, Franquesa i Soldado

El Llevant ha presentat els tres fitxatges d'aquesta temporada: Roberto Soldado, Roger Brugué i Enric Franquesa. Tres noms que encara estan pendents de poder ser inscrits en la Lliga sempre que el club granota es puga desfer d'altres jugadors i de les seues fitxes per a poder fer lloc a aquests. En eixe sentit, el president del club, Quico Catalán, ha explicat que sí que hi ha jugadors que poden eixir, però que s'estan estudiant. És el cas de Campaña, del qual ha dit que només eixiria en forma de contracte, o de Pepelu, que finalitza contracte la pròxima temporada, i estan a l'espera de veure si ix ja, si es queda o si renova i se'n va cedit. "La dificultat del mercat és evident", ha matisat.

No obstant això, el fitxatge estrela de l'equip per a aquesta temporada, Roberto Soldado, només pensa a poder debutar en lliga amb l'equip i traure bons resultats per intentar aconseguir l'objectiu de la permanència. "S'ha de donar el màxim i esprémer-nos cada setmana individual i col·lectivament per a veure quin és el nostre sostre", ha dit.

Operació molt beneficiosa amb CVC

Respecte de l'operació que espera tancar la Lliga amb el fons d'inversió CVC per a vendre part dels drets de la competició i fer entrar així diners per a reconduir la situació econòmica dels clubs, Quico Catalán l'ha considerat molt beneficiosa perquè farà créixer els equips.

Catalán ha dit que els diners arribarien en quatre moments clau d'ací a 2023, començant per un primer pagament aquest octubre, i que al Llevant, concretament, li arribarien al voltant de 70 milions d'euros.

A més, ha concretat que, d'aquests diners, el 15% està previst que siga per a costejar fitxatges i salaris de jugadors, un 15% més per a fer front als possibles deutes que tinguen els clubs i que s'hagen pogut veure perjudicats per la pandèmia del coronavirus, i el 70% restant, assegura, anirà per a mirar de millorar la situació general del club en la resta d'estaments i per a ajudar a millorar les infraestructures d'aquests.

També et pot interessar

stats