Soldado aigualeix la setmana fantàstica del Llevant (2-2)

Roberto Soldado, en el temps de descompte, ha evitat que els de Paco López sumaren tres punts importantíssims.

Els jugadors del Llevant celebren un dels dos gols
Els jugadors del Llevant celebren un dels dos gols / Kai Försterling (Efe).

La setmana fantàstica del Llevant no ha pogut acabar amb victòria sobre el Granada. Encara que els de Paco López han estat a punt de materialitzar-la, els han sobrat els minuts finals. En el 92, una cabotada magistral del valencià Roberto Soldado ha suposat l’empat i ha aigualit la que tal vegada ha sigut una de les setmanes més dolces de la història llevantinista. Un periple que començava amb una victòria sobre el Reial Madrid, continuava amb una classificació històrica per a les semifinals de la Copa del Rei i seguia amb la renovació de Morales.

Un gol del comandant mateix a la mitja hora de joc ha posat per davant el conjunt llevantinista en una primera meitat en què els granotes han demostrat superioritat sobre l’equip nassarita, que arribava al Ciutat de València amb una àmplia nòmina de baixes i tocats anímicament després de ser derrotats en la Copa pel Barça. Malgrat el domini local, el Granada també ha gaudit de les seues oportunitats. Kenedy podria haver encetat el marcador en un mà a mà ben resolt per Aitor. El brasiler no ha perdonat a la vora del descans (min. 43). El mal rebuig de Miramón li ha brindat l’ocasió de creuar el baló per posar-lo allà on no ha pogut arribar el porter blaugrana.

La claredat en el control del partit per part del Llevant s’ha dissolt en la segona meitat, fins al punt que durant els primers compassos han sigut els andalusos els que han augmentat la pressió sobre l’àrea llevantinista. Precisament en el moment en què es trobaven més perduts sobre el terreny de joc, els blaugrana han aprofitat un contracolp perquè Morales (min. 67) celebrara la seua renovació amb un doblet (tercer del madrileny esta temporada). De Frutos ha signat l’assistència. Encara ha tingut temps, abans de ser substituït per Son, de fer una altra jugada de llevar-se el barret, en cavalcar mig camp per a assistir Roger. Rui Silva ha salvat els seus en aquesta vegada, i un poc després, en una altra bona envestida de Son.

I quan tot pareixia decidit, ha aparegut Roberto Soldado per a aigualir la festa llevantinista, en establir l’empat definitiu amb una cabotada incontestable. Corria el minut 92. Res han pogut fer els de Paco López, que han vist com s’escapen dos punts importantíssims que ja tenien a la butxaca.

També et pot interessar

stats