Sobrino i Roncaglia ja són valencianistes

El València ha fet oficial hui els fitxatges del davanter i del central

Sobrino i Roncaglia, els nous fitxatges valencianistes
Sobrino i Roncaglia, els nous fitxatges valencianistes

El 31 de gener, últim dia del mercat de fitxatges d’hivern, ha sigut l’escollit pel València CF per a fer oficial l’arribada de Rubén Sobrino i Facundo Roncaglia, els dos nous reforços per a Marcelino que, previsiblement, podrien ser presentats demà mateix, 1 de febrer.

El Valencia CF ha arribat a un acord amb el Deportivo Alabés pel qual el davanter Rubén Sobrino es converteix des de hui en nou jugador valencianista fins al 30 de juny de 2022. Sobrino, que va eixir del planter del Reial Madrid, ha jugat en la Ponferradina i en el Manchester City, on arribà el 2015. El conjunt anglés el va cedir, primer al Girona i després als vitorians, que finalment acabaren adquirint-lo per dos milions d'euros. Segons el cos tècnic del València, Sobrino, de 26 anys, és un davanter ràpid i amb bona tècnica, diferent dels que ja tenia Marcelino a la seua disposició.

D’altra banda, Facundo Roncaglia arriba al club xe en qualitat de cedit, procedent del Celta de Vigo, fins al 30 de juny de 2019. L’internacional argentí, de 31 anys, és un experimentat defensa central amb ofici i experiència en la lliga, que també pot jugar com a lateral. Format a les categories inferiors del Boca Juniors, també ha militat en clubs com ara la Fiorentina o el Gènova, de la lliga italiana. Enguany ho havia jugat pràcticament tot amb Antonio Mohamed a la banqueta, però va desaparéixer de les alineacions quan el portugués Miguel Cardoso substituí el seu compatriota.

Sobrino i Roncaglia podrien ser inclosos en la convocatòria de Marcelino per al partit de lliga que el València disputarà contra el Barça dissabte al Camp Nou.

També et pot interessar

stats