Sobrino i Pedraza en l'onze ideal de l'Europa League

A més, el jugador que debutava amb el València, està nominat també a millor jugador de la jornada

Sobrino i Pedraza en l\'onze ideal de l\'Europa League
Sobrino i Pedraza en l'onze ideal de l'Europa League

No podia imaginar Rubén Sobrino que debutaria d'esta manera tan prometedora amb el València. El futbolista de Daimiel que fa tan sols 15 dies va fitxar pel club valencià, va ser l'home del partit disputat amb el Celtic de Glasgow.

Aquest fet no ha passat inadvertit a la gent de la UEFA. No sols l'han alineat en l'onze ideal de l'anada dels setzens de final de la Europa League, sinó que el davanter ha estat nominat com a millor jugador de la jornada. El futbolista del València competirà pel guardó amb altres tres jugadors: Ross Barkley (Chelsea), Ludek Pernica (Plzen) i José Callejón (Nápoles) que també van signar bones actuacions per als seus equips.

De Sobrino va ser l'assistència del primer gol del partit. Li la va deixar servida perquè Denis Cheryshev espentara el baló i convertira el 0-1 en el Celtic Park. I les coses encara van millorar al principi de la segona part. Els papers es van invertir. L'associació Txérixev - Sobrino va tornar a donar els seus fruits, i esta vegada era el futbolista debutant qui convertia el gol i donava la victòria de manera definitiva al conjunt valencià.

Pedraza, un altre jove en l'onze ideal

L'extrem esquerre del Villarreal, Alfonso Pedraza, també ha estat destacat per la UEFA pel bon paper que va executar amb el club tauleller. El futbolista també ha estat inclós en l'onze ideal de la jornada de l'Europa League. El seu gol matiner va donar la victòria al seu equip cosa que permetrà enfrontar el partit de tornada de manera més positiva. A més, suposa una injecció de moral per al club groguet, molt necessitat de victòries.

També et pot interessar