Com està la situació dels cedits en el València CF?

Lino, Nico, Kluivert, Ilaix Moriba i Öskacar lluiten per tindre la confiança de Gattuso

Com està la situació dels cedits en el València CF?

L'actual València és un equip format en gran part per futbolistes que han arribat durant aquest mercat d'estiu en qualitat de cedits. En total són cinc, i només dos es podrien quedar si el club de Mestalla executa l'opció de compra abans del 30 de juny.

El primer d'ells és Samuel Lino, que ho ha jugat tot. Ha marcat un gol i és un dels jugadors que està marcant les diferències en l'equip de Gattuso. El juliol fitxava per un Atlètic de Madrid on encara no té lloc. Dues setmanes després aterrava a València amb bitllet de tornada i sense opció de compra. 

L'altre és Nico, que s'acomiadava del Barça amb un ''fins després''. Criat a la Masia, venia cedit per a disputar els minuts que no tenia allí. Sap que tindrà un lloc al centre del camp del València. Igual que un altre exblaugrana. Ilaix Moriba repetia una temporada més fins al 30 de juny.

El València només s'ha reservat l'opció de compra per a Öskacar, que espera encara el seu debut, i de Justin Kluivert, una promesa del futbol estancada, que arriba per a demostrar que té molt més que un cognom. Un altre jugador amb data de caducitat en un equip construït per cedits per a resignació de Gattuso. 

També et pot interessar

stats