Quina és la situació actual dels cedits pel Vila-real CF?

Sis són els jugadors que l'equip groguet té repartits per les diferents lligues

Quina és la situació actual dels cedits pel Vila-real?

Als despatxos del Vila-real es treballa per mantindre la bona política de fitxatges, que implica resoldre les eixides d'alguns cedits. Concretament, sis són els cedits que no entren en els plans del Vila-real hui en dia.

Sense dubte, el més complicat és el cas de Danjuma. El Tottenham no executarà l'opció de compra, vista la poca participació. Buscar una nova eixida per al neerlandés amb un dels sous més alts serà tot un repte. 

Més clar és el cas de Boulayé Dia i la Salerlitana on, amb setze gols, s'ha convertit en el tercer artiller del Calcio. El club italià sí que pagarà la clàusula de 12 milions per a revendre'l a un altre equip.

D'altra banda, Iborra té totes les paperetes per continuar al Llevant, sobretot si torna a Primera Divisió l'equip granota. Situació semblant la d'Iván Martín per a seguir en un Girona revelació de la temporada.

Morlanes, continuarà com a jugador del Mallorca. El club balear pagarà la clàusula de quatre milions. Les illes poden ser la destinació de Mojica, per a alleugerir la nòmina de tres laterals esquerres. Un interés que ve de lluny, però que de moment el colombià ha preferit aparcar. 

També et pot interessar

stats