Simone Zaza torna al 'calcio'

El València CF i el Torino arriben a un acord de cessió.

Zaza amb la samarreta valencianista | À Punt NTC
Zaza amb la samarreta valencianista | À Punt NTC
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
18 d'agost 2018 - 00:15

Simone Zaza ja és història en el València després que el club valencianista i el Torino italià arribaren a un acord divendres. El davanter italià se'n va cedit amb una opció de compra obligatòria d'entre 14 i 16 milions d'euros, que el club italià haurà de pagar al de Mestalla en acabar la temporada.

Zaza diu adeu després d'any i mig en l'equip blanc-i-negre on s'ha guanyat a pols l'afició. L'italià arribava al mercat d'hivern del 2017 i en poc de temps conqueria el cor dels xe. No així el del seu tècnic. Fa uns mesos, Marcelino ja li va anunciar que no comptava amb ell. L'arribada de Txérishev, Gameiro i Batshuayi i la hipotètica de Guedes li ha tancat definitivament la porta de Mestalla..

L'acord s'ha comunicat a només una hora de tancar-se el mercat en el "calcio", i finalment el Torino ha guanyat la partida a la Sampdoria. Els dos clubs italians han lluitat per fer-se amb els serveis de Zaza en les últimes hores.

A les xarxes, el president valencianista, Anil Murthy, li ha donat les gràcies i li ha dit: 'arribares en moments dificils i ens has ajudat a créixer'. Se'n va un home de caràcter, una icona dels blanc i negres, un jugador que ha anotat 22 gols amb la samarreta valencianista.

També et pot interessar

stats