Shkodran Mustafi arriba lliure al Llevant

El central estava sense equip després que el Schalke descendira de categoria

El Llevant fitxa el central Shkodran Mustafi
El Llevant fitxa el central Shkodran Mustafi / Twitter: @s04

Tot i que ja s'ha acabat el mercat de fitxatges, el Llevant continua perfilant la seua plantilla per a aquesta temporada 2021-2022. Així, el conjunt granota ha fet el fitxatge d'un central de luxe, i que ja coneix la ciutat. Es tracta de l'alemany Shkodran Mustafi, que arriba lliure després que rescindira el seu contracte amb el Schalke amb el seu descens de categoria i que signa per dues temporades amb l'equip granota, amb opció a una altra.

Mustafi, de 29 anys, és un vell conegut de l'afició valencianista. Va jugar amb el club de Mestalla entre 2014 i 2016 un total de 81 partits, on va marcar 6 gols.

Les seues grans actuacions en el València el feren fitxar per l'Arsenal anglés, on també ha sigut un fixe en els esquemes de l'equip. No obstant això, el descens del nombre de titularitats en la temporada passada el van dur a fitxar per l'equip alemany que intentava, de qualsevol manera, no perdre la categoria. Tot i això, i després de jugar un total de tretze partits, no va poder evitar el descens, i Mustafi va executar l'opció per rescindir el seu contracte.

També et pot interessar

stats