Sevilla-Vila-real: duel de rivals directes

Els d'Unai Emery podrien finalitzar l'any en posicions de Champions.

Yeremy Pino celebra el gol davant l'Athletic Club
Yeremy Pino celebra el gol davant l'Athletic Club / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real s'enfronta aquest dimarts a un rival directe com és el Sevilla. Els d'Unai Emery arriben al partit amb una ratxa de díhuit partits sense perdre i podrien finalitzar l'any 2020 en posicions Champions i inclús superar la Reial Societat, que ocupa actualment la tercera posició només per darrere del Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid.

El Sevilla arriba a l'últim partit de 2020 en una còmoda sisena posició amb 23 punts en tretze partits, dos menys que el conjunt groguet i després d'una meritòria victòria en l'última jornada davant el València CF a Mestalla.

Per al partit, els groguets continuen amb les baixes de Coquelin, Alcácer, Iborra, Alberto Moreno i Mario Gaspar. El que sí que s'ha recuperat és Carlos Bacca, però el seu lloc en la davantera pareix que el podria ocupar Fer Niño.

Per la seua banda, l'entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, recupera Fernando, que podria entrar a ocupar la posició de migcampista juntament amb Rakitic i Jordan. Vaclík i Escudero continuen lesionats i no podran participar en el partit.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 17:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavier Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats