Els punts volen del Pizjuán (2-1)

Un gol de córner d'En-Nesyri en l'últim minut de partit certifica la derrota del Vila-real

En Nesyri marca el gol de la victòria del Sevilla

El Vila-real ha deixat escapar un valuós punt del Sánchez Pizjuán en l'últim minut. Una gran cabotada de córner d'En-Nesyri en el 94 ha fet pujar el 2-1 en el marcador i evitar l'empat de l'equip groguet, que suma la seua segona derrota consecutiva.

Abans, un partit sense massa història en la primera part que només s'ha alterat amb el gol de Rafa Mir en el minut 34. El davanter sevillista s'ha desmarcat i ha xutat fort i a l'esquadra esquerra de Reina, que s'ha vist sorprés.

A partir d'aquest moment, el Vila-real ha començat a crear ocasions sense parar. De fet, en els últims cinc minuts de la primera part, se n'han comptabilitzat fins a cinc amb un xut al pal, un gol anul·lat a Nico Jackson o un Giovanni Lo Celso molt inspirat, però sense materialitzar les ocasions.

En la segona, per fi la insistència del Vila-real ha tingut premi. Això sí, abans el VAR ha hagut de validar el gol de Pau Torres, després d'una prolongació en àrea xicoteta del defensor sevillista Badé.

L'empat semblava acontentar els dos. Però la sorpresa ha arribat amb el gol d'En-Nesyri que s'ha escapat de la marca de Pedraza i que ha batut un Reina que poc ha pogut fer.

Ara, el Vila-real es manté en la sisena posició de la classificació, a un punt del Betis i a set de la Reial Societat, que marca els llocs de Champions League.

El pròxim partit serà dijous contra un Espanyol immers en la lluita per no descendir a l'Estadi de la Ceràmica.