El VAR evita la victòria del Vila-real a Sevilla (1-1)

L'àrbitre, en una decisió polèmica, ha anul·lat un gol a Ben Brereton que hauria suposat la quarta victòria seguida dels groguets

Ben Brereton, en l'acció del gol anul·lat
Ben Brereton, en l'acció del gol anul·lat / José Manuel Vidal (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
02 de desembre 2023 - 15:03 Actualitzat: 03 de desembre 2023 - 21:28

El Vila-real ha empatat 1-1 contra el Sevilla, en un partit en què s'hauria d'haver endut els tres punts. L'equip groguet, que ha començat perdent, ha empatat gràcies a un nou gol de Morales i fins i tot ha aconseguit capgirar el marcador en el temps afegit amb la primera diana de Ben Brereton. Però en una decisió més que controvertida, l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha anul·lat el gol per una suposada falta prèvia de l'anglo-xilé.

El duel enfrontava dos equips fets per a estar molt més amunt del lloc que ocupen actualment en la Lliga i amb certes urgències, sobretot el Sevilla, que encadenava set partits sense guanyar en la competició domèstica. I els nervis s'han fet notar des del principi, amb moltes imprecisions en els dos equips. L'equip local ha portat la iniciativa, però no ha aconseguit crear molt de perill en la porteria que defén Jörgensen, davant d'un Vila-real que esperava la seua ocasió a la contra. Però la falta d'encert en els metres finals ha penalitzat els groguets, que a penes han llançat a porteria en tota la primera part.

El guió ha canviat en la represa, amb un equip groguet molt més actiu, que ha tingut una ocasió molt clara en el minut 46. Dimitrovic ha desbaratat el llançament d'Álex Baena per a evitar que els de Marcelino s'avançaren. El Sevilla abusava de les centrades laterals sense crear problemes a la defensa grogueta, però en una ha arribat el gol. Kike Salas ha rematat a la perfecció una centrada de Pedrosa per a inaugurar el marcador. I a penes un minut després, Morales ha restablit la igualada en el quart partit seguit en què ha marcat. El seté gol del madrileny en quatre partits ha donat un altre aire als visitants, que fins i tot s'han vist amb possibilitats de guanyar. I el ben cert és que han estat ben prop. Ben Brereton, en el minut 95, ha marcat l'1-2 en una gran acció individual que hauria suposat el primer gol com a groguet. Però, incomprensiblement, l'àrbitre, a instàncies del VAR, l'ha anul·lat per una falta prèvia més que discutible del davanter.

L'empat no es pot considerar dolent, però deixa un mal gust, després de veure's amb els tres punts al sac. L'equip groguet encadena quatre partits sense perdre i es queda amb 16 punts, encara lluny d'Europa, que queda a deu punts de distància. Precisament, l'equip que marca els llocs europeus, la Reial Societat, serà el pròxim rival del Vila-real en la Lliga.

També et pot interessar

stats