Gayà no completa la festa (1-1)

El capità falla un penal en el temps afegit i impedeix que el València sume una victòria de presitigi

Gayà fa una treta de banda
Gayà fa una treta de banda / LaLiga

José Luis Gayà ha tingut en les seues cames la victòria del València, però ha fallat el penal decisiu en el temps afegit. Edinson Cavani havia tornat a marcar. El tercer gol de l'uruguaià, de cap i marca de la casa, no li ha sigut prou al València per a sumar una victòria de prestigi en la casa del Sevilla. Lamela ha fet el gol de l'empat quan faltava poc per al final. 

El tècnic italià ha introduït canvis en l'onze. A més de la tornada de Mouctar Diakhabi al centre de la defensa, l'entrenador ha optat per Dimitri Foulquier d'interior dretà en detriment de Justin Kluivert. També ha tornat Hugo Guillamón al migcentre, una vegada superada la lesió, en substitució de Nico González. 

Tercer gol de Cavani

Els canvis de Gattuso han donat premi a la primera. D'una gran centrada de Foulquier ha arribat el gol de Cavani, de cap. Un golàs on ha mostrat l'excel·lent domini del joc aeri. Ha sigut el tercer gol de l'uruguaià, que s'estrenà dissabte contra l'Elx amb un doblet. 

Al quart d'hora, ha començat a donar senyals de vida. En totes dues, Giorgi Mamardashvili i Rafa Mir, el davanter del Sevilla, les dues de forma consecutiva. Primer, en un fort xut des de la frontal, que ha fet volar el georgià. I en la jugada següent, en el córner, trau una cabotada del davanter murcià que s'ha escolat per l'escaire.  

El partit no ha tingut treva. Als 25 minuts, doble ocasió clara, ara per al València. Primer, rematada de cap d'Ilaix a l'eixida d'un córner. En la jugada següent,Samu Lino, assistit magistralment per Cavani, està a punt de marcar, però ho evita Bono. El gol no ha pujat al marcador per fora de joc de l'uruguià. I en el temps afegit, ha sigut Ilaix qui ha pogut marcar a l'exida d'un córner. 

Segona part del Sevilla

El Sevilla ha sigut superior en la segona part i ha tingut moltes ocasions. Ha marcat Rafa Mir, però no ha pujat per fora de joc del davanter sevillista. També Mamardashvili ha tornat a aparéixer, a xut de Gudelj. Lamela, novament amb Gudelj (al travesser), i el Papu Gómez. 

En el 85, ha arribat el gol de l'empat del Sevilla, després d'un córner en què la defensa del València no ha estat encertada i Eric Lamela ha rematat, sol, a gol. En el temps d'afegit, allau de joc del Sevilla. Primer, Rafa Mir, i després, Gayà. 

En el minut sis del temps afegit, la jugada ha acabat amb penal, que ha suposat l'expulsió de Quique Salas. 

També et pot interessar

stats