El Sevilla derrota el Vila-real per 2-0 i supera els groguets en la classificació

El Vila-real no perdia des de la jornada 3, quan va caure a Barcelona per 4-0, el 27 de setembre.

En-Nesyry ha trencat definitivamement el partit al minut 72
En-Nesyry ha trencat definitivamement el partit al minut 72 / Efe.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
29 de desembre 2020 - 19:17

El Vila-real ha perdut a Sevilla en dues accions aïllades. La primera ha sigut decisiva. En el minut 7, un llançament d'Acuña que aparentment se n'anava als núvols ha impactat a les mans de Foyth. Des del VAR han cridat Soto Grado, que després de revisar l'acció ha xiulat penal i targeta groga per al jugador argentí. Ocampos ha transformat la pena màxima en l'1-0.

El Sevilla ha esta molt ferm en defensa tota la primera meitat, mentre que el Vila-real no ha tingut una circulació fluida del baló. El més destacable ha sigut una esplèndida intervenció d'Asenjo a una rematada de Diego Carlos.

Al descans, Emery ha retirat Foyth i l'entrada de Pino ha fet que els groguets arribaren per la banda esquerra amb bones jugades del canari i de Pedraza. El partit s'ha trencat definitivament en el minut 72. En una gran ocasió de Pedraza, neutralitzada per Bono, el Sevilla ha eixit a la contra i En-Nesyri s'ha plantat a l'àrea d'Asenjo per a fer el 2-0.

Perdut per perdut, Unai ha donat entrada a Chukweze. El Vila-real ha tingut dues ocasions per a retallar diferències, però les dues vegades han aparegut les mans salvadores del porter Bono.

També et pot interessar

stats