El Sevilla, campió de l'Europa League

Guanya en els penals a la Roma per 1-4 després de l'empat a 1 en el partit

El Sevilla guanya la seua setena Europa League
El Sevilla guanya la seua setena Europa League / ANNA SZILAGYI

El Sevilla ha conquistat de nou la glòria en guanyar la seua setena Europa League en la final davant de la Roma de José Mourinho en el torn de penals (4-1). Després que el partit i la pròrroga acabaren amb 1-1, l'equip andalús engrandia la seua llegenda en el seu torneig fetitxe amb un últim penal marcat per l'argentí Gonzalo Montiel i amb suspens, ja que, després de fallar primer, va haver de repetir-lo per haver-se avançat el lusità Rui Patricio.

Montiel, que havia eixit al camp al final del segon temps, va emular així a Budapest el títol de campió del món que li va donar a l'Argentina en el passat Mundial, en convertir també l'últim penal. En aquest cas també van marcar per als sevillistes els argentins Ocampos i Lamela, i el croat Ivan Rakitic. Per la seua banda, per part de la Roma només va marcar el primer Cristante, ja que Mancini i Ibañez van errar els seus llançaments.

Aquesta nova gesta del Sevilla, després d'una pèssima temporada en la Lliga, arriba després d'una lluita titànica entre tots dos equips, i després que s'avançara en el minut 35 per mitjà de l'argentí Paolo Dybala. Tot i això, el gol en pròpia meta del central Gianluca Mancini en el 55 va propiciar la igualada sevillista.

També et pot interessar

stats