El Sevilla aprofita les concessions del València (3-1)

Els contracolps dels andalusos i una errada incomprensible de Mamardashvili sentencien un València que no ha perdut la cara al partit en cap moment

El València no ha pogut guanyar un Sevilla molt efectiu en els metres finals
El València no ha pogut guanyar un Sevilla molt efectiu en els metres finals / València CF

El Sevilla ha entrat molt més intens i concentrat que el València i, només dos minuts després que l’àrbitre ha xiulat l’inici, un canvi d’orientació de Wass interceptat pels andalusos ha donat peu a una transició de manual en què Papu Gómez, després d’una gran pasada en profunditat de Lamela, ha executat a la perfecció Mamardashvili.

El porter georgià seria el protagonista desafortunat del segon gol. S’estava complint el primer quart d’hora de partit i un baló centrat per Montiel toca a l’esquena de Lato, cau a plom dins de l’àrea sense perill aparent, però el bot sorprén Mamardashivili i s’introdueix a la porteria.

El doble colp no ha sigut prou per a tombar el València, que ha seguit sent l’equip que volia portar la iniciativa enfront d'un Sevilla que esperava darrere ben organitzat i amb les dents esmolades.

Els de Lopetegui oloraven sang i en el minut 21 han aprofitat una nova contra per ampliar més la diferencia. En aquesta ocasió, Rafa Mir ha guanyat la partida en velocitat a Lato i Alderete i, a soles davant de Mamardashvili, ha aprofitat que el porter ha eixit amb dubtes per superar-lo amb una vaselina.

El València no s’ha rendit i a la mitja hora de partit ha aconseguit marcar per mitjà d’Hugo Duro, que continua casat amb el gol. El davanter madrileny ha enganxat un baló solt dins de l’àrea per a batre Bono amb la col·laboració involuntària de Diego Carlos.

Els de Bordalás seguien intentant-ho, però Guedes era l’únic que aconseguia generar perill amb accions individuals, això sí, massa allunyades de la porteria contrària. Per a buscar més verticalitat, Bordalás ha fet entrar Yunus després del descans al lloc de Jason, que hui ha sigut la sorpresa en l’onze inicial. També ha eixit Diakhaby per un Alderete que ja havia vist una groga.

La segona part s’ha iniciat amb accions de perill per als dos equips. Foulquier ha protagonitzat una bona jugada a l’àrea rival i En-Nesyri ha tingut una rematada franca de cap. Els futbolistes han començat a mostrar els primers símptomes de cansament i Bordalás ha mogut la banqueta donant entrada a Marcos André i al jove Koba Koindredi per Guedes i Wass.

Els canvis han permés al València recuperar l'alé, però les ocasions clares s’han reduït a una acció individual de Maxi i a internades de Yunus per la seua banda que no han arribat a port.

El marcador ja no ha canviat i el València ha patit la segona derrota consecutiva. Si contra el Reial Madrid va fer mèrits per a tindre millor sort, hui tampoc no ha merescut una derrota tan clara, però les errades defensives de la primera meitat, que Bordalás ha qualificat com a "infantils", han condemnat un equip que en cap moment no ha negociat els esforços. 

També et pot interessar

stats