El Sevilla afona el València (1-2)

El Vila-real encaixa una golejada a Sant Sebastià (4-0) i encadena tres partits seguits sense guanyar, mentre que el Llevant pateix la primera derrota a Tenerife (2-0).

La valencianista Asun avança amb el baló perseguida per una jugadora rival
La valencianista Asun avança amb el baló perseguida per una jugadora rival / Twitter: @SevillaFC_Fem

Duel dramàtic el que s'ha viscut aquest matí a l'Antoni Puchades de Paterna entre dos equips que arribaven a la cinquena jornada de la Lliga Primera Iberdrola sense conéixer la victòria.

El València s'ha avançat justament abans del descans mitjançant Esther Martín-Pozuelo, però, en la segona part, l'equip andalús ha capgirat el resultat amb gols d'Elisa del Estal i Zenatha Coleman.

Les jugadores d'Andrea Esteban s'han avançat en tres dels cinc partits disputats, però només han pogut sumar un empat. Un pobre balanç que les manté cueres en la classificació, just abans del derbi valencià contra el Llevant.

El Vila-real pateix l'efectivitat de la Reial Societat (4-0)

L'equip groguet, nouvingut a la categoria, ha patit una contundent derrota (4-0) contra un veterà com és la Reial Societat, que suma ple de victòries, en un partit en el qual el conjunt de Sara Monforte ha estat desaparegut i superat per l'efectivitat del seu rival.

El duel ha començat amb un gol matiner d'Eizagirre, que ha marcat un doblet, mentre que Mirari i Amaiur han fet els altres dos gols de l'equip basc. Amb aquesta derrota, el Vila-real encadena tres partits seguits sense guanyar.

Primera derrota del Llevant

El Llevant ha perdut el primer partit en aquesta Lliga i s'allunya a set punts dels líders, el Barça i la Reial Societat. L'equip granota ha caigut per 2-0 en la visita al Granadilla Tenerife en un partit igualat en què les locals han aprofitat millor les seues ocasions. Les jugadores d'Ángel Villacamapa no han sabut reaccionar als gols de les tinerfenyes just abans i després del descans i baixen fins al sisé lloc en la classificació.