Sever correctiu al Castelló en la visita al Carlos Tartiere (4-0)

L'Oviedo s'ha mostrat molt superior i ha infligit la sisena derrota consecutiva als orelluts.

Jordi Sánchez, en una acció del partit
Jordi Sánchez, en una acció del partit / @LaLiga

Al Carlos Tartiere s'han enfrontat dos equips necessitats de punts. El Castelló arribava a Astúries amb un objectiu clar en l'horitzó, trencar la ratxa nefasta de cinc derrotes consecutives. Però no ha sigut possible. L'Oviedo ha eixit molt ben col·locat al camp i pressionant des de l'inici. Fruit del domini, als deu minuts ha obtingut la recompensa del gol. Un baló robat al mig del camp ha acabat amb una combinació entre Nahuel i Marcos Sangali que aquest últim ha convertit en el primer del partit.

El conjunt asturià ha dominat fins que el conjunt d'Óscar Cano –que amb aquest completava els dos partits de sanció per l'expulsió que va patir contra l'Almeria– ha decidit fer un pas endavant i ha començat a estirar les línies. Però els intents dels orelluts no han creat sensació d'autèntic perill mentre que els asturians han disposat d'ocasions molt clares: la primera en un baló al pal d'Edgar i l'altra en un gol marcat per Leschuk que l'àrbitre ha anul·lat.

Desgavell orellut en la segona part

El pas pels vestidors no ha beneficiat l'equip de la Plana, ja que tot just iniciar-se la segona part, Borja ha tallat un baló de Satrústegui i ha batut el porter del Castelló amb un tir creuat amb l'esquerra que ha suposat el dos a zero. I sis minuts després, en el 53, el Castelló ha encaixat el tercer. Nieto ha fet la centrada des de la dreta i Edgar, al primer pal i lliure de marca, ha enviat l'esfèrica al fons de la porteria.

Els alb-i-negres han buscat el revulsiu amb un triple canvi, però ha servit de poc. César Díaz podia haver marcat el de l'honor però una parada miraculosa de Femenías ho ha evitat. I del possible tres a un s'ha passat al quatre a zero en una acció rapidíssima d'Edgar que ha rebut la passada de Mieres. Doblet del migcampista cedit pel Betis. Al final, el Castelló s'ha hagut de rendir a l'evidència que el rival ha sigut molt superior i no ha pogut evitar sumar la sexta derrota consecutiva.

També et pot interessar

stats