Cap de Setmana de Copa de la Reina, l'últim títol de la temporada

Dos rivals complicats per als equips femenins de la Comunitat Valenciana. El València CF s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid i el Llevant UE jugarà contra el FC Barcelona.

Cap de Setmana de Copa de la Reina, l\'últim títol de la temporada

Arranca l'última competició de la temporada en futbol femení. Les xiques del València i del Llevant  s'estrenen en quarts de final de la Copa de la Reina amb els dos rivals més complicats, l'Atlètic de Madrid i el Barcelona.

Les futbolistes del València arriben en un bon moment. Són quintes classificades en la Lliga Iberdrola i han guanyat els últims quatre partits. Aquest escenari els dóna la força i l'optimisme per a plantar cara, ni més ni menys, que a l'actual campió de Lliga per segon any consecutiu, l'Atlètic de Madrid, un equip que tractarà d'afegir al seu palmarés la segona Copa de la Reina. Este diumenge dia 20 de maig jugaran el partit d'anada a la Ciutat Esportiva de Majadahonda, a Madrid.

Les atlètiques es quedaren l'any passat a les portes d'aconseguir aquest títol davant un Barcelona que ara buscarà revalidar la victòria i aconseguir així la sexta Copa de la Reina.

El Llevant no els ho posarà fàcil. Les jugadores granotes es van colar en l'últim partit de Lliga, i es van classificar en octava posició, per a poder disputar aquesta competició. En el partit van caure derrotades per golejada precisament contra les blaugrana, un adversari contra el que ara repeteixen i obrin l'eliminatòria. Les de Quino García eixiran al camp a pegar-li la volta al marcador. El partit d'anada serà també en camp rival.

La tornada serà el pròxim dimecres 23 de maig a casa.

Pel que fa a la resta d'eliminatòries, hi haurà derbi basc entre la Reial Societat i l'Athletic Club, mentre que els dos equips revelació d'enguany, el Reial Betis Féminas i la UD Granadilla Tenerife competiran per a passar de fase.

Les semifinals es jugaran a partit únic el 27 de maig a l'Estadi Camp Nou Municipal de Reis. El 2 de juny serà la final a l'Estadi Romano de Mèrida.

També et pot interessar

stats