Setmana clau per al futur de Bordalás

L'alacantí no amaga que vol continuar, però veu el futur incert

Setmana clau per al futur de Bordalás al València

Poc a celebrar tenen els quatre equips valencians en aquesta lliga que ha abaixat el teló. A ningú li ha eixit la temporada somiada. Un d'ells, el València, ja està de vacances, però l'ombra de la incertesa continua planant sobre el futur dels de Mestalla. Amb la ressaca de la multitudinària manifestació anti-Meriton del passat dissabte, el president Murthy i Bordalás han de veure's les cares aquesta setmana per a decidir el seu futur.

De la imatge de Bordalás i Murthy reunits en un despatx està pendent el valencianisme. President i entrenador han de fer balanç aquesta setmana per a veure si els seus camins continuen junts en el València.

L'alacantí dona per bona la temporada, tot i que l'equip ha acabat nové per tercer any seguit fora d'Europa, però amb una final de Copa.

I què diuen els números? Que el València de Bordalás ha sigut millor que el de Gracia, tanmateix, pitjor que el de Celades. Enguany ha sumat 48 punts, 5 més que la temporada passada, però 5 menys que l'anterior.

Amb aquestes xifres, Meriton ha de decidir si busca un nou entrenador o si manté la confiança en un tècnic que diu públicament que vol seguir, però que en cada roda de premsa adverteix sobre l'incert futur de l'equip.

La tensió entre les parts és evident. Trencar l'any que queda de contracte costa 700.000 euros.

També et pot interessar

stats