Setién no veu cap tipus de morbo en el partit contra l'Aston Villa d'Unai Emery

El Vila-real continua preparant la tornada a la competició a final de mes

L'entrenador del Vila-real, Quique Setién
L'entrenador del Vila-real, Quique Setién

L'entrenador del Vila-real, Quique Setién, ha assegurat que no hi ha cap mena de morbo en el partit que enfronta aquest dijous al Vila-real i l'Aston Villa anglés, equip que entrena l'extècnic del submarí Unai Emery.

Setién considera que l'aturada competitiva pel Mundial de Qatar els està "venint molt bé" després de fer-se càrrec de l'equip.

"La veritat és que aquest temps ens ha vingut molt bé i els partits que estem jugant encara millor perquè, independentment del resultat, el que ens interessa és adquirir les modificacions i conceptes que ara estem integrant en la dinàmica de l'equip", ha dit.

En els quatre primers partits oficials que va jugar sota les seues ordes, el Vila-real va acumular tres derrotes i un empat, una ratxa que va propiciar que l'afició arribara a demanar des de la graderia la marxa de l'entrenador a penes dotze dies després que assumira el càrrec.

Per a Setién, l'entesa dels jugadors en unes certes posicions és un dels detalls que han de treballar més. "En el centre del camp hi ha jugadors que estem demanant-los alguns matisos diferents dels que ja estaven acostumats. Aquesta és la zona en què més treball hem de fer", ha explicat.

També et pot interessar

stats