Set equips valencians en segona ronda de la Copa del Rei

La Nucia-Elx serà l'únic duel entre equips de la Comunitat Valenciana.

Set equips valencians en segona ronda de la Copa del Rei
Set equips valencians en segona ronda de la Copa del Rei

Els set equips que van superar la primera ronda de la Copa del Rei disputen aquesta setmana la segona a partit únic al camp de l'equip de menor categoria, a excepció dels que competeixen contra un equip de la mateixa categoria que ho faran a la canxa del que va eixir primer la bola en el sorteig.

Així, el primer partit dels equips valencians serà el del Vila-real. L'equip d'Unai Emery jugarà aquest dimarts a casa del Zamora que va derrotar el Logronyés en l'anterior ronda. Els groguets s'enfronten a un equip de Segona B on la dificultat més gran serà la temperatura. S'espera que el partit comence amb el termòmetre per sota dels zero graus amb una sensació tèrmica que podria arribar als cinc graus negatius.

Quatre equips valencians més jugaran dimecres 6, dia de Reis, el seu enfrontament. Destaca el duel provincial entre la Nucia i l'Elx. Els de la Marina Baixa van derrotar el Calahorra a La Rioja i aquesta vegada sí que tindran el privilegi de jugar contra un rival de Primera Divisió.

A la mateixa hora, les 12:00 hores, jugarà el Llevant el seu partit contra el Portugalete. Els biscaïns van ser una de les poques sorpreses de la primera volta en derrotar un equip de categoria superior, la Ponferradina de Segona Divisió.

De vesprada arriba el torn del Castelló. Els d'Óscar Cano tornen a jugar contra el Tenerife, després de la derrota en Lliga d'aquesta jornada contra els canaris.

Els últims dos partits dels equips valencians es jugaran aquest dijous. En primer lloc, el València CF visitarà Múrcia per a enfrontar-se al Ieclà. L'equip de Segona B va derrotar el Rayo Majadahonda en la primera volta per 2 a 1 en un partit d'alta tensió.

Finalment, l'Alcoià equip de Segona B disputarà la seua eliminatòria contra l'Osca. Els aragonesos van patir més del que estava previst en la victòria en la primera volta contra el Marchamalo de Tercera Divisió.

També et pot interessar

stats