Els set equips valencians en Copa del Rei ja coneixen els rivals

Les eliminatòries deixen un derbi provincial entre la Nucia i l'Elx.

Els jugadors de La Nucia aplaudeixen en conéixer l'Elx com a rival en Copa del Rei
Els jugadors de La Nucia aplaudeixen en conéixer l'Elx com a rival en Copa del Rei / À Punt NTC

Els set equips valencians que estan en la segona volta de la Copa del Rei ja coneixen els rivals. Tots els equips que participaven en la competició, menys el Bunyol, únic equip que va caure en primera volta, precisament, contra un altre equip valencià, l'Elx.

De fet, els d'Almirón es tornaran a enfrontar a un altre equip de la Comunitat Valenciana, la Nucia. Els de la Marina Baixa van derrotar el Calahorra a La Rioja i aquesta vegada sí que tindran el privilegi de jugar contra un rival de Primera Divisió.

En la resta de partits dels equips valencians, el València CF visitarà Múrcia per a enfrontar-se al Ieclà. L'equip de Segona B va derrotar el Rayo Majadahonda en la primera volta per 2 a 1 en un partit d'alta tensió.

L'altre equip de la ciutat de València, el Llevant, visitarà el País Basc per a enfrontar-se al Portugalete. Els biscaïns van ser una de les poques sorpreses de la primera volta en derrotar un equip de categoria superior, la Ponferradina de Segona Divisió.

L'altre equip valencià de Primera Divisió, el Vila-real, s'enfrontarà al guanyador del partit Zamora-Logronyés, que es jugarà el 23 de desembre.

El duel més igualat d'aquesta volta serà el que enfrontarà a l'estadi de Castàlia el Castelló i el Tenerife, dos equips de Segona Divisió que lluiten per no descendir i que jugaran dos partits consecutius, primer de Lliga i després de Copa del Rei, en la mateixa setmana.

Finalment, l'Alcoià, equip de Segona B disputarà la seua eliminatòria contra l'Osca. Els aragonesos van patir més del previst en la victòria en primera volta contra el Marchamalo de Tercera Divisió.

També et pot interessar

stats