Sergio Ballesteros: "Tot açò ha sigut una invenció per guanyar protagonisme i poder"

L'exjugador granota parla sobre l'absolució de tots els encausats en el presumpte frau del Llevant-Saragossa del 2011.

Sergio Ballesteros: "Tot açò ha sigut una invenció per guanyar protagonisme i poder"

L'exjugador del Llevant Sergio Ballesteros s'ha referit en exclusiva per a À Punt a la decisió de la secció quarta de l'Audiència Provincial de València, que desestima el recurs de la Fiscalia Anticorrupció a la sentència per la qual queden absolts tots els acusats per frau en el partit Llevant-Saragossa de maig del 2011.

Ballesteros, que militava en les files del conjunt granota en aquell duel, s'ha mostrat satisfet perquè, al seu parer, s'ha fet justícia, després de diversos anys de calvari. A més, ha carregat contra el president de la Lliga, Javier Tebas, a qui ha acusat d'afany de protagonisme per sentir-se totpoderós, i a qui ha convidat a reflexionar.

Les paraules de Sergio Ballesteros són conseqüència del veredicte definitiu pel presumpte frau en el partit Llevant-Saragossa jugat al maig del 2011 i que certificà la permanència dels argonesos. 36 jugadors, tots els que hi havia convocats per al partit, han quedat absolts de corrupció esportiva. Mentre que els dos directius, Agapito Iglesias i Javier Porquera, els únics condemnats, han quedat absolts per haver prescrit el delicte.

També et pot interessar