Sergi Campillo: "El nou Mestalla s'ha d'acabar sí o sí, amb ATE o sense"

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana de València assegura que és una "vergonya" tindre un esquelet com aquest a l'entrada de la ciutat

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de València parla sobre l'ATE del nou Mestalla

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana de València assegura que és una "vergonya" tindre un esquelet com aquest a l'entrada de la ciutat.

El maldecap que representa el nou Mestalla per a l'administració continua donant titulars. Aquest dimarts, el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha estat en Les notícies del matí d'À Punt Mèdia, on ha sigut categòric respecte del projecte. "El camp s'ha d'acabar sí o sí, amb ATE o sense".

Campillo assegura que l'Ajuntament té voluntat de diàleg amb el club per tal d'arribar a acords, no obstant això, explica que volen fets "contrastables i verificables" per part de la dirección del València CF i que res els impedirà ser-hi exigents.

De fet, considera que es tracta d'una reivindicació irrenunciable per a la ciutat, ja que "és una vergonya tindre un esquelet com el nou Mestalla a l'entrada de València". Per això, explica que se li ha d'exigir al club passos concrets que permeten saber que hi ha voluntat d'acabar el camp.

Respecte del document que el club va presentar a la Generalitat, amb còpia a l'Ajuntament, Campillo ha dit que s'hi planteja un nou full de ruta per al projecte, no obstant això, ho consideren insuficient, perquè ha d'anar amb un altre document ferm que avale que el projecte finalment tira avant.

També et pot interessar

stats