La selecció valenciana sub-16 es classifica per a la final del Campionat d’Espanya

Els xics de Javi Lafora han derrotat per 2-1 Catalunya gràcies als gols de Nico i Rober.

La selecció valenciana ha derrotat per 2-1 Catalunya gràcies als gols de Nico i Rober

L’estadi Antonio Puchades de la ciutat esportiva del València Club de Futbol és l’escenari fins diumenge de la Fase Final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-16.

En la primera semifinal disputada aquest matí, la selecció valenciana s’ha classificat per a la gran final de diumenge després d'haver derrotat per 2 gols a 1 Catalunya.

Els valencians s’avançaren als 10 minuts de partit amb un gran xut de Nicolas Serrano des de dins de l’àrea. La resta de la primera meitat ha estat marcada per la igualtat i quasi no s’han vist ocasions de gol.

La segona meitat ha començat amb un nou gol per a la selecció entrenada per Javi Lafora, obra del davanter Rober, que només ha hagut d’espentar al fons de la xarxa per a posar el 2-0 en el marcador.

La selecció catalana ha retallat distàncies per mediació de Brian Peña quan faltaven 10 minuts per a la conclusió, però el marcador ja no s’ha mogut fins al xiulet final i el conjunt valencià s’ha classificat per a la final.

El rival dels valencians en la final de diumenge serà la selecció d’Andalusia.