La selecció valenciana de futbol femení sub-16 disputarà la final del Campionat d'Espanya contra Catalunya

Les jugadores valencianes es classifiquen per a la final de diumenge després de golejar la selecció andalusa per 4-1 a Gandia.

Les jugadores valencianes celebren la seua classificació per a la final
Les jugadores valencianes celebren la seua classificació per a la final / @FederacionFFCV

L'estadi Guillermo Olagüe de Gandia acollirà diumenge a les 11 del matí la final del Campionat d'Espanya cadet femení que enfrontarà la selecció de futbol sub-16 de la Comunitat Valenciana i la de Catalunya. Les valencianes es classifiquen a la final després de guanyar per 4-1 la selecció d'Andalusia en la segona semifinal del Nacional de Seleccions Autonòmiques sub-16.  

Les valencianes, entrenades per José Andrés Menchero, varen aconseguir posar la semifinal a favor seu als sis minuts de la primera part, quan Nerea Pallás va marcar l'1-0. Al minut 21, Carolina Atienza va culminar amb encert una jugada que els va permetre arribar amb un resultat de 2-0 al descans.

A la segona part, les andaluses varen reaccionar amb un gol d'Irati Real al minut 66 que de seguida va tindre com a resposta un altre gol de Carolina Atienza que va certificar la superioritat de la selecció valenciana. Finalment, Nuria Martínez va sentenciar el partit amb el 4-1 definitiu al minut 79.

Per la seua part, la selecció catalana s'ha classificat per a la final després de guanyar per la mínima la de Balears en un intens i igualat partit que va acabar amb un marcador d'1-0, gràcies al gol de Viktoria Adrianova al minut 65.

També et pot interessar

stats