La selecció sub-21 cau en les semifinals de l'Europeu per 0-1 contra Portugal

L'il·licità Óscar Gil ha debutat com a titular en la banda dreta

El defensa Cuenca s'ha fet el gol en propia porta
El defensa Cuenca s'ha fet el gol en pròpia porta / EFE

La sort li ha donat l'esquena a la selecció espanyola sub-21 en el partit de semifinal del Campionat Europeu contra Portugal. L'únic gol del partit l'ha marcat el defensa Jorge Cuenca, en pròpia meta,enl intentar rebutjar una centrada per la banda dreta.

Luis de la Fuente ha suplit la baixa de Guillamón situant Mingueza de central i fent debutar l'il·licità Óscar Gil en el lateral dret. El partit ha estat molt anivellat en la primera meitat. Espanya ha tingut bones ocasions per a avançar-se en el marcador, com també n'ha tingudt el davanter portugués Rafa Leao.

En la segona part Espanya ha eixit a l'atac en tromba. En només quinze minuts els espanyols han estavellat un baló al pal i han posat a prova els reflexos del porter rival. Portugal no donava signes de perill. En una jugada aïllada en el minut 79 Vieira ha buscat la centrada des de la banda i Jorge Cuenca, en l'intent de rebutjar, ha enviat el baló dins de la seua porteria.

Luis de la Fuente ha reaccionat i ha tret el jugador d'Almussafes Abel Ruiz per a jugar de davanter centre. Portugal li ha tancat els espais a Espanya i l´única acció de perill per la banda esquerra l'ha desbaratada el portugués Diogo Leite.

Espanya ja no podrà revalidar en aquesta edició el títol de campió d'Europa. Protugal tindrà com a rival en la final el guanyador de la semifinal entre els Països Baixos i Alemanya.

També et pot interessar

stats