La selecció espanyola, obligada a guanyar i amb un ull a Grècia

S'enfronten a Kosovo, una de les pitjors classificades del rànquing UEFA

El seleccionador, Luis Enrique Martínez, en l'entrenament d'Espanya d'aquest dimarts
El seleccionador, Luis Enrique Martínez, en l'entrenament d'Espanya d'aquest dimarts / Valdrin Xhemaj (Efe)

La selecció espanyola encara una jornada decisiva en la fase de classificació del Mundial de 2022, obligada a guanyar a Pristina contra Kosovo i esperar una ensopegada de Suècia a Grècia, o el seu accés a la cita de Qatar quedarà pràcticament supeditat a una repesca que estrena format i perillositat.

Amb un lideratge fictici, amb un punt d'avantatge però dos partits més que Suècia, Espanya va esgotar les seues opcions de fallar després d'una primera part de fase de classificació irregular, amb un empat davant de Grècia a Granada i una derrota a Solna contra Suècia que provoca que no depenga de si mateixa.

La fase final de la Lliga de Nacions deixarà la selecció espanyola com a espectadora i a Suècia amb el poder de decidir el grup en les dues jornades de la finestra d'octubre, abans de tancar a Espanya la classificació al novembre. L'esperança espanyola és arribar al partit amb opcions de conquistar el primer lloc, l'únic que dona accés directe a la cita de Qatar.

Amb el triomf com a obligació, el seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, ha de prendre decisions a la recerca de l'efectivitat exhibida davant de Geòrgia a Badajoz.

El seu rival, Kosovo, és una de les pitjors del continent. Ocupa la posició número 46 de 55 del rànquing UEFA i, és la selecció número 115 de 210 del rànquing mundial.

També et pot interessar

stats