La selecció espanyola juga a Vila-real l´últim partit abans d’eixir cap a Rússia

Lopetegui intentarà polir el seu onze en l’amistós contra Suïssa, a l’estadi de la Ceràmica.

Milers d’aficionats seguiren l’entrenament de la selecció a Vila-real.
Milers d’aficionats seguiren l’entrenament de la selecció a Vila-real. / Xavier Rubert

La selecció espanyola debuta el dia 15 de juny davant Portugal en el mundial, i Lopetegui continua fent assajos per a perfilar l'onze titular. A Vila-real, a l’estadi de la Cerámica (21:00h), el seu rival serà Suïssa, un equip que no ho va posar gens fácil a la selecció portuguesa per a classificar-se per al mundial, i el combinat que va superar la roja en el seu debut mundialista a Sud-àfrica (0-1).  

El partit será una prova per als 3 davanters de què disposa Lopetegui: Iago Aspas, el valencianista Rodrigo i Diego Costa, i és que la posició del 9 continua sent la més oberta. Lopetegui ho reconeixia en roda de premsa: “El davanter titular? Encara no ho tinc clar”. A l'espera de saber si Carvajal es recupera a temps, Odriozola sembla el principal candidat per a ocupar el lateral dret.

A l'esquerra, Lopetegui durant la roda de premsa i a la dreta, un moment de l'entrenament de la selecció espanyola. / Xavier Rubert

Tot apunta que l’onze que pot traure el seleccionador és el conformat per David de Gea, Odriozola, Azpilicueta, Piqué, Jordi Alba, Koke, Busquets, Iniesta, Aspas, Silva i Diego Costa. 

Vila-real s’ha bolcat en la roja 

Més de 10.000 persones presenciaren l’entrenament dels mundialistes, i és que l’afició s’ha bolcat en l’equip de Lopetegui. Iniesta va ser el més vitorejat, i a Piqué el premiarem amb més aplaudiments que xiulets.  

A Vila-real està instal·lada la Fan Zone de la selecció. Als envelats s’exhibeixen els trofeus que ha aconseguit el combinat nacional fins ara, i per allà han passat milers d’aficionats i aficionades que hui faran força des de la graderia perquè la roja augmente la ratxa positiva. Amb Lopetegui a la banqueta no coneixen la derrota i sumen 18 victòries.

  

Després del partit, la selecció és traslladarà a l’aeroport de Castelló per a tornar a Madrid i concentrar-se de nou a Las Rozas. El dia 9 de juny, ja en terres russes, a Krasnodar, afrontaran l´últim test amistós contra Tunísia. Viatgem a l’antic país soviètic decidits a tornar a alçar la copa del món que vam conquerir l'any 2010 a Sud-àfrica. 

També et pot interessar

stats